Σε μία ακόμα κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε ο Παπάγος που ενέταξε στο ρόστερ του τον 19χρονο Ιάσερ Σάλεχ. Ο παίκτης ανήκει τον Ίκαρο Καλλιθέας και παραχωρήθηκε στους «στρατηγούς» με υποσχετική.

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές της σεζόν 2017/18

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του καλαθοσφαιριστή Ιάσερ Σάλεχ από την ΑΕ Ίκαρου Καλλιθέας.

Η διοίκηση του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους κυρίους Δημήτρη Αγγελόπουλο και Γιάννη Βαλινδρά καθώς και το νεοσύστατο ΔΣ του Ίκαρου Καλλιθέας για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΙΑΣΕΡ ΣΑΛΕΧ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 30/09/1998

ΥΨΟΣ: 1.93

ΘΕΣΗ: ΓΚΑΡΝΤ- ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Ιάσερ μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ στο Facebook:

"Νοιώθω μεγάλη τύχη και χαρά που θα αγωνιστώ τη φετινή σεζόν σε μία τόσο αξιόλογη ομάδα όπως ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ. Η διοίκηση του συλλόγου και ο κόουτς Σορώτος έχουν δημιουργήσει μία υποσχόμενη μπασκετική οικογένεια στην οποία επικρατεί κλίμα εμπιστοσύνης, ομαδικότητας και αγωνιστικότητας Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας καθώς και γενικότερα στις προσδοκίες του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ που με εμπιστεύτηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Σορώτο για την ευκαιρία που μου δίνουν καθώς και τον Ίκαρο Καλλιθέας για τη στήριξη και την καλή συνεργασία που είχαμε μέσα και έξω από τα παρκέ.».