Η επισημοποίηση του «γάμου» ανάμεσα στον Παναθλητικό και τα Πεύκα και η συμμετοχή της ομάδας στη Β' Εθνική, άνοιξε διάπλατα την πόρτα της Α2 για τον Ερμή Αγιάς.

Η θεσσαλική ομάδα περιμένει την επίσημη ενημέρωση, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ριζούλης, μοίρασε τα συγχαρητήρια του σε όλους όσοι εργάστηκαν για να βρεθεί η ομάδα στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα σημείωσε στο προφίλ του στο facebook: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την άνοδο στην Α2!!! Προπονητές, παίκτες, γενικοί αρχηγοί, διοίκηση και φίλαθλοι της ομάδας μας !!!

Οι κόποι και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς τελικά δεν πήγαν χαμένοι, αφού στο τέλος η ομάδα ανέβηκε με την αξία της!! Κάποιοι όπως και πέρσι προσπάθησαν να μας το στερήσουν αυτό, αλλά πήραν την απάντηση τους. Οι ομάδες πανηγυρίζουν ανόδους από τον Μάιο, εμείς έχουμε μάθει να πανηγυρίζουμε τον Ιούλιο !! Κάλιο αργά παρά ποτέ !! Ο επιμένων νικά!!!

Περιμένουμε τώρα μεγαλύτερη υποστήριξη τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τους χορηγούς μας, για να παρουσιάσουμε στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία όπως κάθε χρόνο μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα!!!

ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ»