Η μεταγραφή του Γάιου Σκορδίλη στο Περιστέρι σηματοδοτεί και την «επιστροφή» του Ανδρέα Πολέμη στο Περιστέρι. Ο άλλοτε τεχνικός του Φάρου από τα μέσα της περασμένης σεζόν είχε βρεθεί δίπλα στην ομάδα με εξωδιοικητικό ρόλο και είχε λόγο και ρόλο στο σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο τα όσα έγιναν μετά από τη δημοσιοποίηση για τις επαφές Φάρου και Περιστερίου για... κοινή ομάδα στην Α1, ουσιαστικά τον απομάκρυναν από την ομάδα.

Πλέον όμως δείχνει πως επαναδραστηριοποιείται στην ομάδα, με την παρουσία του, δίπλα στη διοίκηση Κώτση, να ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τους «κυανοκίτρινους».

Άλλωστε και η ανακοίνωση της απόκτησης του Σκορδίλη κατέληγε σημειώνοντας: «Αξίζει να τονιστεί πως για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής μεταγραφής ήταν καθοριστική η συμβολή του Ανδρέα Πολέμη.

Με αυτή την ευκαιρία ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου γνωστοποιεί την επαναδραστηριοποίηση του Ανδρέα Πολέμη στα διοικητικά του Συλλόγου, αποδεικνύοντας την θέληση του για ισχυροποίηση σε όλα τα επίπεδα».