Πηγή: Basketa.gr
Mια είδηση «βόμβα» έγινε γνωστή από την Δευτέρα (1/8) όταν συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος εκτός των άλλων δραστηριοποιείται και στο μπάσκετ σε ομάδα της Α2 Ανδρών.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας, σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσε τελεσίδικη ποινή κάθειρξης πέντε χρόνων, η οποία του έχει επιβληθεί λόγω χρεών προς το δημόσιο. Ο ίδιος κυκλοφορούσε ελεύθερος και συνελήφθη ως φυγόποινος από την Αστυνομία, ενώ θεωρούσε ότι η ποινή θα έμεινε ανεκτέλεστη μέχρι την εκδίκαση της αναίρεσης που έχει ζητήσει από τον Άρειο Πάγο.

Ο συλληφθείς, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή και εν συνεχεία τον Εισαγγελέα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Ζερβός, που τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτούσε την ομάδα του Δούκα.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ενώ η είδηση έρχεται να προκαλέσει «σοκ» για ένα παράγοντας που στήριζε με όλες του τις δυνάμεις του Ελληνικό μπάσκετ, έχοντας ξοδέψει χρήματα για παίκτες όπως ο Μανόλης Παπαμακάριος, ο Παναγιώτης Καυκής, ο Αλέξης Κυρίτσης ενώ και φέτος το μπάτζετ κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Πηγή: Basketa.gr