Εάν επιβεβαιωθούν τα όσα προφορικά έχουν συμφωνήσει ο Απόλλωνας και η πλευρά του Μάριου Ματαλών από αύριο ο δυναμικός πλεϊμέικερ αναμένεται στην Πάτρα για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στους «μελανόλευκους». Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία του Απόλλωνα με τον παίκτη είναι οριστική, αλλά για να υλοποιηθεί θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει με τον Πανιώνιο. Θα πρέπει δηλαδή ο Ματαλών να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ν. Σμύρνης, με την οποία πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οσον αφορά την υπόθεση με τον Κουζέλογλου φαίνεται ότι θα τραβήξει αρκετά και ο Απόλλωνας ήδη τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο χρεώνοντας του αδικαιολόγητη απουσία από την προετοιμασία και τον κάλεσε εκ νέου σε απολογία. Μάλιστα εάν ο Κουζέλογλου πάλι δεν εμφανιστεί, τότε είναι ορατή η διακοπή συμβολαίου!

Παράλληλα στον Απόλλωνα έχουν κληθεί να διαχειριστούν το θέμα Τσιάρα. Ο έμπειρος φόργουορντ επίσης έχει συμβόλαιο, όπως και ο Κουζέλογλου, για τη νέα χρονιά αλλά έχει ενημέρωσε τους «μελανόλευκους» παραμονές της έναρξης της προετοιμασίας ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει και ενώ είχε συμφωνήσει να ακολουθήσει τον Απόλλωνα στην Α2 Εθνική. Οι υποθέσεις Κουζέλογλου και Τσιάρα είναι διαφορετικές και θα αντιμετωπιστούν ανάλογα, αλλά έχουν και κάποιες ομοιότητες...

Πηγή: pelop.gr