Τα βυσσινί για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο θα φορά ο Κώστας Σαριμπαλίδης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΛ.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που συνεχίζω την καριέρα μου στην ΑΕΛ, μια απόφαση που δεν ήταν καθόλου δύσκολη για μένα καθώς γνωρίζω το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και την προσπάθεια όλων για την καθιέρωση της ομάδας στη μπασκετική συνείδηση των φιλάθλων. Εφέτος γίνεται μια νέα αρχή και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας.Σίγουρα οι δυσκολίες θα είναι πολλές αλλά σ' αυτή της την κρίσιμη καμπή δεν θα μπορούσα να "γυρίσω την πλάτη" στην ΑΕΛ» σχολίασε ο ίδιος μετά από τη συμφωνία.

Από την άλλη η ανακοίνωση της ομάδας σημειώνει: «Η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Κώστα Σαριμπαλίδη.

Ο έμπειρος γκαρντ, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, θα φορέσει τα βυσσινί για τέταρτη σερί αγωνιστική περίοδο και έχοντας κατακτήσει δύο ανόδους, από την Γ' Εθνική στη Β' και από την Β' στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά και την εδραίωση της ομάδας στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας, αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο "κομμάτι" της ομάδας».