Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Δρακόπουλος: «Πάμε Α1!» – Ο Γ.Σ. «αδειοδότησε» τη νέα ΚΑΕ

Η συνέλευση του Ερασιτέχνη παρείχε την απαραίτητη εξουσιοδότηση για δημιουργία νέας καλαθοσφαιρικής εταιρίας στον Ηρακλή και ο μπασκετικός ηγέτης υπογράμμισε ότι όλα δείχνουν συμμετοχή στη Basket League, δεσμευόμενος ότι ο ίδιος θα καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο…

Ένας ακόμη σημαντικός και θεμελιώδης για την πορεία του Συλλόγου στόχος επετεύχθη μέσα από τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Αυτός έχει να κάνει με την – απαιτούμενη από το υπάρχον νομικό πλαίσιο – εξουσιοδότηση του Γυμναστικού για σύσταση νέας Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας στον Ηρακλή. Η «αδειοδότηση» χορηγήθηκε και επισήμως, με συνέπεια να μην υφίστανται θεσμικού χαρακτήρα προσκόμματα προς αυτήν την κατεύθυνση από εδώ και πέρα.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ήταν επιβεβλημένη και μάλιστα επείγουσα, καθώς ο Θόδωρος Δρακόπουλος και ενώπιον της συνέλευσης διατράνωσε τη βεβαιότητά του για συμμετοχή του Ημίθεου στη Basket League της νέας περιόδου. Μάλιστα, δήλωσε απολύτως έτοιμος για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ.

Καλύπτει προσωπικά το μετοχικό κεφάλαιο

Ο κ. Δρακόπουλος επεσήμανε για το όλο θέμα της ενδεχόμενης ανόδου της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και της νέας ΚΑΕ:

«Δεν είναι μόνο ο Πανιώνιος, εκείνος που έχει τεράστια προβλήματα στο να δημιουργήσει ΚΑΕ. Είναι αρκετές ομάδες της Α1, που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής. Έχω την άποψη ότι εμείς είμαστε που θα παίξουμε στη Basket League και είμαστε απολύτως έτοιμοι για αυτόν τον σκοπό. Την οριστική απόφαση θα την γνωρίζουμε μέσα στην εβδομάδα. Προχωράμε στη σύσταση νέας ΚΑΕ, κάτι για το οποίο απαιτούνται 250.000 ευρώ, τα οποία αναλαμβάνω να καλύψω εγώ», υποσχέθηκε ο διοικητικός ηγέτης του «κυανόλευκου» μπάσκετ.

Με τρεις ξένους κλείνει ρόστερ Α1…

Όπως επανειλημμένως έχουμε γράψει, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποφεύγει να βάλει τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ της ομάδας με τις τελικές προσθήκες, καθώς στο Ιβανώφειο εξακολουθεί να κυριαρχεί η πεποίθηση ότι η ομάδα – τελικά – θα αγωνιστεί στη Basket League.

Έχουν προεπιλεγεί τρεις Αμερικανοί, οι οποίοι θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον ρόστερ (εκ των οποίων ο ένας είναι σίγουρα για τη θέση «2») και αυτό υπογράμμισε με ενθουσιασμό ο Θόδωρος Δρακόπουλος στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, τονίζοντας:

«Και σε αγωνιστικό επίπεδο είμαστε έτοιμοι για την Α1. Θα πάρουμε τρεις ξένους παίκτες και με το υπόλοιπο ρόστερ θα έχουμε μια δυνατή ομάδα, με ποιότητα, ικανή για μεγάλες επιτυχίες στη Basket League. Η συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία θα μας φέρει επιπλέον έσοδα, τα οποία θα μας ενισχύσουν στην κάλυψη των αναγκών της ομάδας», τόνισε με έμφαση και με την αισιοδοξία που – μονίμως – τον χαρακτηρίζει ο Θόδωρος Δρακόπουλος.

Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains