Δύο ακόμα μονάδες έβαλε στο ρόστερ του ο Εθνικός καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρους φόργουορντ Νίκου Τσούτσου αλλά και του νεαρού γκαρντ Κυριάκου Καρακωνσταντάκη.

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές της σεζόν 2017/18

Όπως ανακοινώθηκε: «Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Νίκο Τσούτσο. Έναν παίκτη που διαθέτει και την εμπειρία, αλλά και το ταλέντο, για να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Ο 35χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν στην ΑΕΛ, έχοντας συμμετοχή σε 30 αγώνες. Με μέσο όρο 8.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21.6 λεπτά συμμετοχής, σούταρε με 75% στις βολές, 53% στο δίποντο και 39% στο τρίποντο. Ο Νίκος Τσούτσος έχει τεθεί ήδη στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου, συμμετέχοντας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Εθνικού.

Παίκτης του Εθνικού είναι πλέον και ο Κυριάκος Καρακωσταντάκης. Ο 23χρονος περιφερειακός παίκτης έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ, στον ΑΛΦ Αλίμου, στον Ίκαρος Καλλιθέας, στην ΑΓΕ Ζακύνθου και στον Εργοτέλη, ενώ φέτος απασχόλησε αρκετές ομάδες κι ήρθε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Είναι ένα από τα παιδιά, που έχουν δίψα για μπάσκετ και που ο Εθνικός δίνει χώρο και χρόνο συμμετοχής, για να αναδείξουν το ταλέντο τους, κάτι που φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, όταν και ξεκίνησε το… “πρότυπο Εθνικού”, για το οποίο όλοι μιλούν».