Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι αθλητές του Αμύντα. Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος του Υμμητού: «Στα πλαίσια του ελέγχου υγείας των αθλητών και αθλήτριών μας και της ιδιαίτερης ευαισθησίας του Συλλόγου μας, προς όλα τα μέλη του, για την παροχή αναβαθμισμένης ιατρικής υποστήριξης με ιδιαίτερα προσιτές τιμές, πραγματοποιεί διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του, προοσπαθώντας να αναδείξει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη μέρα διεξαγωγής ιατρικών εξετάσεων στους αθλητές του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Καρδιολογικό-Υπερηχογραφικό Κέντρο ‘’Καρδιοανάλυσις’’, το οποίο λειτουργεί από το 2008 στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικότερα πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες εξετάσεις :

Ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο, στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Triplex καρδιάς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Χορήγηση βεβαίωσης άθλησης, δελτίων υγείας καθώς και σχολικών βεβαιώσεων, στους αθλητές-τριες.

Τακτοποίηση δελτίων για την ομοσπονδία.

Στις εξετάσεις είναι δυνατόν να συμμετέχουν και τα μέλη της οικογένειας του κάθε αθλητή-τριας, με την ίδια προνομιακή τιμή, ενώ ισχύουν ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους γονείς των αθλητών, σε όλες τις καρδιολογικές και υπερηχογραφικές εξετάσεις.

Επιπλέον ισχύουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για γενική εξέταση αίματος και χοληστερίνης σε συνεργασία με τα διαγνωστκά κέντρα της AFFIDEA Ευρωιατρικής (Κηφισιά, Ψυχικό, Δάφνη, Πειραιάς, Βάρη) και την κλινική ΙΑΣΙΟ στην Καλλιθέαη οποία μας παρέχει ειδική έκπτωση 15% σε όλες τις ορθοπεδικές επεμβάσεις αποκατάστασης των αθλητών.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου μας στο ανοιχτό γήπεδο (Μαινεμένης 4 , 17237 , Υμηττός – επικοινωνία Δευ-Παρ 18:00-20:00 , τηλ./fax : 210 7610339) από τις 10:00 π.μ.».