Ο Δούκας γύρισε σελίδα μετά από τις εξελίξεις με τον κ. Ζερβό και την... αποψίλωση της ομάδας με την αποχώρηση όλου του ρόστερ. Ο Θοδωρής Τσιότρας, λοιπόν, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας σε αυτή τη... νέα εποχή.

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές της σεζόν 2017/18

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θοδωρή Τσιότρα. Παίκτης με εμπειρία, ο 30χρονος (1987, 1.98μ) guard αναμένεται να βοηθήσει τον ΑΣΕΔ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-2018.

Ο Θοδωρής Τσιότρας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τη φανέλα του Ψυχικού και σε 30 παιχνίδια, είχε 3,6 πόντους κατά μέσο όρο (35/68 διποντα, 8/35 τρίποντα, 12/18 βολές), 1,6 ριμπάουντ, 1,0 ασιστ και 0.9 κλεψίματα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιώς, ΑΕΚ, Αρκαδικό, Μαρούσι, Σπόρτιγκ, Πανελλήνιο, Κηφισιά και το Παγκράτι. Επίσης, έχει αγωνιστεί 44 φορές στις «μικρές» εθνικές ομάδες (Νέων, Εφήβων, Παίδων) την πενταετία 2002-2007 σημειώνοντας 175 πόντους.

Τσιότρας: «Χαρούμενος που θα ενισχύσω την προσπάθεια του Δούκα»

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Δούκα και οΘοδωρής Τσιότρας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Δούκα. Μια ομάδα που παρά τα όσα πέρασε το τελευταίο καλοκαίρι, παραμένει ένα οργανωμένο σε όλα τα επίπεδα σωματείο και παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες που χρειάζεται κάθε αθλητής ώστε να γίνει καλύτερος. Έχω τη χαρά να συναντήσω ξανά και τον κόουτς Γιαννόπουλο μετά από αρκετά χρόνια. Εκτιμώ τον ίδιο αλλά και το κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Εύχομαι υγεία σε όλους”.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Θοδωρή Τσιότρα στην ομάδα και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.