Τη νεοφώτιστη Καρδίτσα υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (21/10, 18:00) το Μαρούσι με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του και να διατηρήσει την έδρα του αλώβητη.

Την αναμέτρηση σχολίασε ο Γιάργος Σουρλής που ανέφερε μεταξύ άλλων στο maroussi1896.gr: «Πιστεύω ότι μπήκαμε λίγο ‘ψαρωμενοι’ στο πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι και όταν δεν είχαμε να χάσουμε κάτι δείξαμε τον χαρακτήρα μας σας ομάδα κι το τι είδους ομάδα είμαστε. Άμυνα σκληρή και up tempo παιχνίδι στην επίθεση. Απλώς αργήσαμε να το κάνουμε ένα ημίχρονο που σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρείτε από τις αντίπαλες ομάδες.

Στην A2 βάσει εμπειρίας θα σου πω ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους γιατί πολύ απλά όλες οι ομάδες έχουν παίχτες με ποιότητα που στην καλή τους μέρα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όποτε σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος όλα τα παιχνίδια είναι ανοικτά και δεν παίζει ρόλο τι έχει κάνει ο άλλος στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί οι βαθμολογίες και οι θέσεις δεν είναι πραγματικές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς».