Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοικούντες τον Παπάγο μετά αό την αναμέτρηση με τον Χολαργό. Οι «στρατηγοί» στέκονται στην παρουσία φίλων των φιλοξενούμενων και τη συμπεριφορά που υποστηρίζουν πως έχουν ενώ κάνουν λόγο για «αγορασμένες ανόδους» (με αφορμή προφανώς την απορρόφηση της Λιβαδειάς) και σε παρακάλια.

Να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες ανήκουν στον ίδιο Δήμο (Παπάγου Χολαργού), πολλά διοικητικά στελέχη του Χολαργού όπως άλλωστε και ο κόουτς Κουφός, έχουν τη δική του διαδρομή στον Παπάγο ενώ το καλοκαίρι υπήρξε -θεωρητικό πάντα- σενάριο συνεργασίας των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση: «Σημερα διεξήχθη σε άριστες συνθήκες στο κλειστό του Παπαγου ενα πολυ σημαντικο παιχνίδι στο πλαίσιο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην ομαδα μας και στην γειτονική ομάδα του Χολαργού.

Κατα γενική ομολογία των παντων η φιλοξενία μας υπήρξε υποδειγματική, παρόλα αυτα ο αγώνας αμαυρώθηκε απο τα εμετικά αντεθνικά συνθήματα 40 "φίλων" της ομάδας μπασκετ του Χολαργου.

Φαινεται οτι ο "γειτονικός" σύλλογος πέρα απο αγορασμένες ανόδους και παρακάλια για σωτηρίες, ελλείψει κόσμου, αγοράζει και οπαδούς.

Ετσι εφοδίασε μαζικά με προαγορασμένα εισιτήρια απο την ομαδα μας τα εν λόγω άτομα που ουδόλως ασχολήθηκαν με τον αγώνα παρα επιδόθηκαν σε ύβρεις εναντίον των κατοίκων του Δημου Παπαγου-Χολαργου και ακομη και εναντίον της πατρίδας μας που θα έκαναν και τον τελευταίο Έλληνα να ντρέπεται.

Ευχαριστουμε τον υπέροχο κοσμο μας που μας ακολουθεί ολα αυτα τα χρονια και που σημερα ηταν συγκλονιστικός.

Το Δ. Σ. του Α.Σ. Παπαγου».