Την τελευταία της κίνηση πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος έκανε η Καρδίτσα που έβαλε εμπειρία στο ρόστερ της με την απόκτηση του Γιώργου Λεπενιώτη.

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές της σεζόν 2017/18

Ο 38χρονος γκαρντ με εμπειρίες από την κατηγορία με τις άλλες θεσσαλικές ομάδες (149 αγ. με Ολύμπια, Τρίκαλα 2000 και Τρίκαλα BC), επιστρέφει και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

Όπως ανακοινώθηκε: «O Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Γιώργου Λεπενιώτη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο 38χρονος και ύψους 1.87 μ. πλέι μέικερ, έρχεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Ο Λεπενιώτης, έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στις καλύτερες Θεσσαλικές ομάδες και έχοντας καταγράψει με Ολύμπια Λάρισας και Τρίκαλα, τρεις συνολικά ανόδους στην Α1 Εθνική. Μετρά τρεις σεζόν στην Α1 Εθνική, με 37 αγώνες και 176 πόντους, αλλά και έξι σεζόν στην Α2 Εθνική, με 1.240 πόντους σε 149 συμμετοχές. Αντίστοιχες διακρίσεις έχει επιτύχει και σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Η μεταγραφή του Γιώργου Λεπενιώτη, είναι η τελευταία προσθήκη για την ομάδα μας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής ανδρών. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή του Α.Ο.Καλαμπάκας για την άριστη συνεργασία.

Καλωσορίζουμε το Γιώργο στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Καλή χρονιά, Lepeniotis George !!!».