Εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες θα μείνει ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς μετά από την επέμβαση που έκανε στον καρπό του δεξιού του χεριού.

Ο γκαρντ του Περιστερίου αναμένεται να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, από τη νέα σεζόν πλέον καθώς η επιστροφή του τοποθετείται στο ξεκίνημα του 2018.

Όπως ανακοίνωσε το Περιστέρι: «Τις υπηρεσίες του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς θα στερηθεί για τους επόμενους 3-4 μήνες ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου.

Ο Σερβοέλληνας πλέι μέικερ αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αντιμετωπίσει με δραστικό τρόπο το πρόβλημα τραυματισμού, που ταλαιπωρούσε τον καρπό του δεξιού του χεριού.

Η όλη διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται με το νέο έτος, καθώς θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου εύχεται στον αθλητή του ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2».