Ο Εθνικός αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για τη Λευκάδα, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (11/11, 17.00) τη Δόξα. Ο Κώστας Οικονομόπουλος μίλησε στην επίσημη σελίδα του Εθνικού για το αυριανό δύσκολο ματς.

Ο 21χρονος παίκτης ανέφερε αρχικά «Η Λευκάδα έρχεται από δύο ήττες σερί, μέσα στην έδρα της από τον Αμύντα, αλλά και στο Ψυχικό. Σίγουρα θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό οτι θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Εμείς προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το ματς δυο βδομάδες. Μας οφείλησε πολύ η διακοπή, δουλέψαμε παραπάνω και «βρεθήκαμε» με τον κόουτς πιο πολύ. Εμείς θα πάμε για να παλέψουμε κάθε φάση και ελπίζουμε το καλύτερο!»

Στη συνέχεια, ο guard τον Πειραιωτών υπογράμμισε «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είναι κάτι που το αποδείξαμε, άλλωστε, και στο ματς με το Περιστέρι, το οποίο είναι θεωρητικά η πιο ισχυρή ομάδα της κατηγορίας. Δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά τους σεβόμαστε όλους! Πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί τόσο στα εκτός, όσο και στα εντός. Κοίταμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε!»