Έναν ακόμη Λαρισαίο εντάσσει στο ρόστερ της η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, καθώς οι διοικούντες της λαρισαϊκής ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του Προμηθέα Πατρών για την απόκτηση του 24χρονου Δημήτρη Γράβα!

Έχοντας ξεκινήσει την πορεία του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, ο Γράβας έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του με τον Κεραυνό Λάρισας στην Α1 ΕΣΚΑΘ την περίοδο 2009-10, για να ακολουθήσει η μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ένα πέρασμα πρώτα από τον ΓΣ Αμπελώνα. Ο Άρης τον ενέταξε στο δυναμικό του το 2011-12 για να ακολουθήσει η πορεία του σε Β και Γ Εθνική με τις ομάδες του Στρατωνίου, του Μαντουλίδη και των Μαχητών Δόξας Πεύκων, όπου έκανε αρκετές εμφανίσεις με παραπάνω από ικανοποιτικά αποτελέσματα. Αυτές οι εμφανίσεις του έδωσαν τη δυνατότητα από πέρυσι να ενταχθεί στον Προμηθέα Πατρών, για να ακολουθήσει μόλις χθες η επιστροφή του στη Λάρισα και την ΑΕΛ.

Με την προσθήκη Γράβα, ο προπονητής της ΑΕΛ, Χρήστος Χασανίδης, αποκτά μία αξιόπιστη λύση στις θέσεις 3-4, ενώ το γεγονός πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστική δράση στην Α2 Εθνική κατηγορία, δίνεται η δυνατότητα στον νεαρό φόργουορντ να προσαρμοστεί περισσότερο στα δεδομένα της ομάδας, βρίσκοντας εξάλλου και παλιούς γνωστούς στο ρόστερ!

Πηγή: thessaliatv.gr