Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παπάγου, μετά τη νίκη επι του Αρκαδικού και ο Πέτρος Μελισσαράτος, ο οποίος πραγματοποίησε σε ένα ακόμη παιχνίδι εντυπωσιακή εμφάνιση, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Πέτρο, κάνετε ένα πολυ καλό παιχνίδι και κερδίσατε σχετικά εύκολα. Έπαιξε ρόλο η θέληση; Παρουσιαστήκατε απο το ξεκίνημα αποφασιστικοί...

«Τέτοιου είδους παιχνίδια με ομάδες σχεδόν ίδιας δυναμικότητας πρέπει να τα κερδίζεις, εάν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ελέγξαμε απο την αρχή το ρυθμό και καταφέραμε να φθάσουμε στη νίκη. Είναι μια πολυ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας και είμαστε πολυ χαρούμενοι».

Απο το ξεκίνημα της σεζόν κρατάτε χαμηλούς τόνους και μιλάτε πρώτα απ ολα για την παραμονή...

«Πραγματικά, στόχος μας είναι η παραμονή και μάλιστα θα επιδιώξουμε να την εξασφαλίσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Είμαστε μια νεανική ομάδα και θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και να βγάζουμε στο γήπεδο τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερμής Αγιάς. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

«Είναι ένα πάρα πολυ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να τα δώσουμε ολα, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Ερμής διαθέτει ένα σύνολο με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Πηγή: psak.gr