Για τον Σαββατιάτικο (11/11, 17:00) αγώνα με την Καστοριά μίλησε στο iraklis-bc.gr ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα για την ομάδα μας, τον οποίο για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουμε προετοιμαστεί καλά αυτές τις δύο εβδομάδες, δουλέψαμε σωστά, αλλά μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να το δείξουμε και περιμένω αυτό ακριβώς από τα παιδιά. Η αντίπαλος είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, που έχει καλούς παίκτες και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από μέρους μας, αλλά αισιοδοξώ πως με τη βοήθεια του κόσμου μας θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει ειδικότερα η ομάδα του, υπογράμμισε: «Όλη η ομάδα της Καστοριάς είναι καλή και έχει και έμπειρους παίκτες, όπως ο Κυριακόπουλος και ο Κακλαμάνος, αλλά και οι άλλοι παίκτες που ήρθαν από τον Αίολο Αστακού, Χαρισμίδης, Μπρόζος, Λιμπάρης, που όλοι τους γνωρίζουν καλή την κατηγορία. Είναι μια ομάδα που και απ' το τρίποντο απειλεί, με τον Κακλαμάνο φυσικά, που εκτελεί αρκετά σουτ σε κάθε ματς, αλλά και παίζει στο post όταν χρειάζεται. Ανέβηκε φέτος στην κατηγορία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει στόχους και μάλιστα έχει ειπωθεί πως θέλουν να μπουν στα πλέιοφς. Πιστεύω ότι έχουν τα φόντα να το πετύχουν, γι' αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε καλοί αύριο».

Απεύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα... «Πάντα ο κόσμος μας δίνει δύναμη και η βοήθεια του είναι μεγάλη. Τους περιμένουμε και αύριο, στο γήπεδό μας, να βοηθήσουν τα παιδιά για μια νίκη που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια τους πρωταθλήματος. Ο κόσμος είναι το «ρόπαλό» μας και όλοι το γνωρίζουν αυτό».