Σε εορταστικό κλίμα και μπροστά σε μια κατάμεστη εξέδρα αναμένεται να διεξαχθεί ο προσεχής αγώνας ΑΣΕΔ - Δόξα Λευκάδας για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας, το Σάββατο 25/11 και ώρα 17:00 στο Δαΐς.

Η αναμέτρηση πραγματοποιείται στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο πρόγραμμα του ετήσιου, Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Συλλόγου μας το οποίο διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και Αθλητικού – Πολιτιστικού κέντρου Δαΐς, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Χαρακτηριστικές, άλλωστε, είναι δηλώσεις του Θέμη Κουπίδη σχετικά με το αυριανό ματς: «Το Σάββατο μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνιδι κόντρα σε μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ και έμπειρους παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κυρίως στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Λιακόπουλο σε χαμηλά επίπεδα τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιου. Για εμάς είναι ένας τελικός που θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε για να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για παραμονή στην κατηγορία».