Έχουμε διανύσει αρκετές αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Α2 και μοναδική αήττητη ομάδα είναι το Περιστέρι. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη με την αύρα του παρελθόντος και βάση μια παρέα παικτών, πολύ έμπειρων και ικανών, είναι ως τώρα αήττητη και πρώτη.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Από κοντά ο θεωρητικά καλύτερος και πιο ποιοτικός Ηρακλής, αλλά ακόμα δεν έχει πείσει αγωνιστικά. Αν όμως αποκτήσει χημεία, τότε θα είναι το απόλυτο φαβορί. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι παίκτες του θέλουν μόνο την πρώτη θέση.

Η άνοδος ,όμως, θα κριθεί στη διάρκεια και στην αντοχή. Όποια ομάδα κάνει τις λιγότερες ήττες μακριά από την έδρα της , τότε θα πάρει την πρωτιά.

Επίσης, δεν υπάρχουν οι ομάδες, που είναι σάκος του μποξ. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο. Και φυσικά το υγιές κομμάτι αυτής της κατηγορίας είναι η Καρδίτσα και η Καστοριά. Χαίρεσαι να βλέπεις αυτές τις δυο ομάδες, που είναι η χαρά του μπασκετικού. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους τους.

Ελλείψει δράσης στην Basket League, πάτε μια βόλτα στα γήπεδα της Α2. Και εκεί μπάσκετ παίζεται και μάλιστα πολύ ανταγωνιστικό. Ιστορικές γειτονιές, ομάδες με ιστορία και άλλα σωματεία είναι παρών φέτος σε μια απρόβλεπτη σχετικά σεζόν.