Φτάσαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του 2017 και οι αγωνιστικές που θα ακολουθήσουν θα είναι καθοριστικές για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης


Το Περιστέρι παραμένει αήττητο, ο Χολαργός κάνει την έκπληξη με τις εμφανίσεις του και ο Ηρακλής σοβαρός περιμένει την αναμέτρηση με το Περιστέρι στο Ιβανώφειο στην έναρξη του νέου έτους.

Οι ομάδες που θα μείνουν χωρίς απώλειες μέχρι το τέλος του έτους θα κυνηγήσουν και την άνοδο. Από εκεί και πέρα, η Καστοριά είναι στο 5-3 και μετά το κακό της ξεκίνημα έχει ισορροπήσει την κατάσταση. Με δεδομένο πως ο Ηρακλής υποδέχεται και τον Χολαργό στις 20/12, τότε αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα πως με δυο νίκες θα έχει πάρει ψυχολογικό προβάδισμα. Αντίδραση αναμένεται να υπάρχει και από τη Δόξα Λευκάδας, που μετράει ήδη 4 ήττες.

Αν συνυπολογίσει κανείς και την αναμέτρηση Χολαργός-Περιστέρι, τότε καταλαβαίνει κανείς πως αυτά τα παιχνίδια μεταξύ των διεκδικητών θα δώσουν συγκριτικό πλεονέκτημα μέχρι και τη διακοπή για τις γιορτές, οπότε και θα έχουν γίνει 11 αγωνιστικές.

Τέλος, με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της Δημόσιας Τηλεόρασης για την πιθανή μετάδοση αγώνων της Α2.