Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα νικώντας εκτός έδρας τον Παπάγο. Αυτό το Σάββατο η Καρδίτσα έχει επίσης μία δύσκολη αποστολή καθώς υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Απόλλωνα Πάτρας.

Με τα προβλήματα τραυματισμών να μειώνονται συνεχίζεται η προετοιμασία ενώ οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν σε μία ακόμα αναμέτρηση τη στήριξη από τον κόσμο τους.

Ο κόουτς Λευτέρης Καλογήρου σχολιάζοντας την αναμέτρησης με τους Πατρινούς ανέφερε: «Αγωνιζόμαστε το Σάββατο απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ με έμπειρους αθλητές, αλλά και απέναντι σε ένα σύλλογο, τον Απόλλωνα Πάτρας που έχει μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει την επιστροφή του Α1, καθώς θεωρώ πως θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα μετέχουν στα πλέι-οφ ανόδου. Είναι αυτονόητο πως ο Απόλλων θα έρθει στην Καρδίτσα για τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή.

Το μεταξύ μας παιχνίδι, έχει βέβαια και για εμάς πολύ υψηλό κίνητρο, όχι μόνο λόγω του ονόματος και της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά και γιατί χρειαζόμαστε νίκες για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Η εκτός έδρας νίκη στον Παπάγου μας έδωσε αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Θέλουμε να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας, τον κόσμο μας που μας στηρίζει και μας βοηθά σε κάθε παιχνίδι, εντός κι εκτός έδρας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το κλειστό το Σάββατο και να μας δώσουν την επιπλέον ώθηση που χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε».