Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Δόξα με την ομάδα της Λευκάδας να ανακοινώνει το -κοινή συναινέσει- διαζύγιο το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) και πλέον σε πρώτο πλάνο μπαίνει η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας.

Η Δόξα θεωρείται ένα από τα «καλά μαγαζιά» της κατηγορίας τόσο από άποψη υγείας όσο και στόχων. Άλλωστε είναι δεδομένοι οι στόχοι στο νησί. Η επιστροφή στην Α1. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι προχωρημένο.

Ο Σάββας Συμεωνίδης ήταν εξ αρχής ένας από τους υποψήφιους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του συλλόγου χτύπησαν και την πόρτα του Βασίλη Μπρατσιάκου. Ουσιαστικά και με τον άλλoτε τεχνικό της Κύμης έγινε μια πρώτη διερευνητική επαφή όπως άλλωστε και με άλλους τεχνικούς. Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί και μία από τις λύσεις που είχαν ακουστεί το καλοκαίρι πριν από η συμφωνία με τον Χατζηκυριακίδη.

Με δεδομένο πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν προπονητές που ξέρουν την κατηγορία καλά, ελεύθεροι, μεγαλώνει τη δεξαμενή μέσα από την οποία θα γίνει η επιλογή. Σίγουρα ρόλο αναμένεται να παίξει και οι σχέσεις που θα έχει με παίκτες -όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες με ισχυρές προσωπικότητες- ενώ θα πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί και τα δεδομένα μακριά από ένα μεγάλο αστικό κέντρο.

Όπως και να 'χει στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο στον πάγκο θα βρίσκεται ο Κώστας Κατωπόδης.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο
Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.