Χωρίς τον τραυματία Νίκο Κατσαρέ συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς κόντρα στον Χολαργό στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής .

Ο έμπειρος πλέι μέικερ ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο και ουσιαστικά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί.
Ο τραυματισμός του Κατσαρέ προβληματίζει το τεχνικό τιμ των βυσσινί καθώς είναι αναγκασμένος ο Χρήστος Χασανίδης να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς έναν βασικό του παίκτη και με μειωμένες λύσεις σε μια ιδιαίτερη θέση όπως είναι αυτή του οργανωτή και απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό και δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Χολαργού.

«Παρά τα όποια μας προβλήματα δουλεύουμε σκληρά ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή και γεμάτη ομάδα ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη που τόσο ανάγκη έχουμε», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης, για να συμπληρώσει: «για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε και τον κόσμο της ομάδας. Γι’ αυτό τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών».

Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά στην αποκατάσταση του Σωκράτη Ναούμη που ήδη άρχισε να ακολουθεί κάποια κομμάτια της προπόνησης χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.