Ένας ακόμα «τελικός» περιμένει το Σάββατο (13/1, 17:00) τον Δούκα με την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου να ταξιδεύει στην Τρίπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρκαδικό, για την 13η αγωνιστική.

Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και μάχονται για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Στο στρατόπεδο του Δούκα, οι «μπλε» θέλουν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της ΑΕΛ και για να το κάνουν θα πρέπει να πετύχουν τη δεύτερη επικράτηση τους μακριά από την έδρα τους. Η ομάδα έχει δουλέψει όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι αυτό και όλοι στο στρατόπεδο της γνωρίζουν πολύ καλά ότι η νίκη είναι μονόδρομος.

Αυτό ξεκαθαρίζει και στις δηλώσεις του ο παίκτης του Δούκα, Βένος Μαστόρος: «Μια ακόμα δύσκολη αποστολή μας περιμένει και αυτή την εβδομάδα καθώς αντιμετωπίζουμε τον Αρκαδικό στην έδρα του. Το παιχνίδι είναι κομβικό για εμάς καθώς θέλουμε πάση θυσία τους βαθμούς της επικράτησης στην προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς ο αντίπαλος μας στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο όμως και εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Η καλή άμυνα για σαράντα αγωνιστικά λεπτά αποτελεί προτεραιότητα μας σε μια αναμέτρηση που θα επιδιώξουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε τους δύο βαθμούς».