Για μία ακόμα εβδομάδα οι παίκτες του Δούκα θα παραταχθούν με το «πρέπει» να είναι ισχυρό καθώς χρειάζονται τη νίκη για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση.

Οι αθλητές του Γιάννη Γιαννόπουλου φιλοξενούν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον πέμπτο της βαθμολογίας Ερμή Αγιάς.

Κι επειδή η νίκη είναι «μονόδρομος» για τους «μπλε», Κυρίτσης και Ιωάννου θα σφίξουν τα δόντια και θα αγωνιστούν κανονικά παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν γνωρίζοντας ότι τα βαθμολογικά περιθώρια για μια νέα απώλεια έχουν πλέον στενέψει…

Άλλωστε, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή, Κώστα Αγγέλου, σχετικά με το αυριανό ματς: «Η αναμέτρηση που έχουμε το Σάββατο με τον Έρμη Αγιας είναι για την ομάδα μας ένας ακόμη τελικός. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία διαθέτει ιδιαίτερα έμπειρους αθλητές, ενώ παράλληλα εμφανίζει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, με μεγάλη συνοχή και ομοιογένεια λόγω και της συνύπαρξης των περισσότερων παικτών από την περσινή χρονιά.

Αυτό και μόνο κάνει το έργο μας ακόμη δυσκολότερο ωστόσο, εμείς έχουμε δείξει φέτος ότι υπάρχει το σθένος αλλά και οι δυνατότητες για να ανταπεξέλθουμε έναντι τέτοιων αντιπάλων, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με τον Ηρακλή και τη Λευκάδα.

Με βοηθό και την τύχη, που μας έχει γυρίσει την πλάτη ορισμένες φορές φέτος, αλλά και το υψηλό κίνητρο των αθλητών μας για μία νίκη πού θα μας φέρει λίγο πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, πιστεύω και ελπίζω σ ένα θετικό αποτέλεσμα».