Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Με Κυρίτση και Ιωάννου κόντρα στον Ερμή ο Δούκας

Για μία ακόμα εβδομάδα οι παίκτες του Δούκα θα παραταχθούν με το «πρέπει» να είναι ισχυρό καθώς χρειάζονται τη νίκη για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση.

Οι αθλητές του Γιάννη Γιαννόπουλου φιλοξενούν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον πέμπτο της βαθμολογίας Ερμή Αγιάς.

Κι επειδή η νίκη είναι «μονόδρομος» για τους «μπλε», Κυρίτσης και Ιωάννου θα σφίξουν τα δόντια και θα αγωνιστούν κανονικά παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν γνωρίζοντας ότι τα βαθμολογικά περιθώρια για μια νέα απώλεια έχουν πλέον στενέψει…

Άλλωστε, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή, Κώστα Αγγέλου, σχετικά με το αυριανό ματς: «Η αναμέτρηση που έχουμε το Σάββατο με τον Έρμη Αγιας είναι για την ομάδα μας ένας ακόμη τελικός. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία διαθέτει ιδιαίτερα έμπειρους αθλητές, ενώ παράλληλα εμφανίζει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, με μεγάλη συνοχή και ομοιογένεια λόγω και της συνύπαρξης των περισσότερων παικτών από την περσινή χρονιά.

Αυτό και μόνο κάνει το έργο μας ακόμη δυσκολότερο ωστόσο, εμείς έχουμε δείξει φέτος ότι υπάρχει το σθένος αλλά και οι δυνατότητες για να ανταπεξέλθουμε έναντι τέτοιων αντιπάλων, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με τον Ηρακλή και τη Λευκάδα.

Με βοηθό και την τύχη, που μας έχει γυρίσει την πλάτη ορισμένες φορές φέτος, αλλά και το υψηλό κίνητρο των αθλητών μας για μία νίκη πού θα μας φέρει λίγο πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, πιστεύω και ελπίζω σ ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains