Παρελθόν ο Κουταλιανός από τον Εθνικό, στο προσκήνιο ο Συμεωνίδης

Η φημολογία είχε αναπτυχθεί από την περασμένη εβδομάδα και έκανε λόγο για διαζύγιο ανάμεσα στον Εθνικό και τον Κουταλιανό. Εν τέλει επιβεβαιώθηκε λίγες ημέρες αργότερα καθώς από το πρωί της Δευτέρας (18/1) ο Μιχάλης Κουταλιανός αποτελεί παρελθόν.

Οι συνεργασία των δύο πλευρών, βάσει αποτελεσμάτων και μόνο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, με τον Εθνικό να παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Πλέον, όπως είχε διαρρεύσει άλλωστε εδώ και ημέρες βασικός στόχος είναι ο Σάββας Συμεωνίδης ενώ στα ονόματα που έχουν «ακουστεί» βρίσκεται και εκείνο του Κώστα Σορώτου.


Η ανακοίνωση

Η διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Κουταλιανό.
Ο πρόεδρος της ομάδας Κων/νος Δεριζιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ο κύριος Κουταλιανός, έκανε σημαντική δουλειά στην ομάδα, και είμαστε βέβαιοι ότι η δουλειά αυτή θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Πέραν όμως από την εξαιρετική δουλειά του, κρατάμε ως παρακαταθήκη το ήθος, την εργατικότητα και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Η ζωή κάνει κύκλους και πιστεύω ότι θα συναντηθούμε ξανά.
Για όλους εμάς που αγαπάμε την ομάδα, Μιχάλη, θα είσαι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της.
Καλή συνέχεια στην προπονητική σου καριέρα, στην διάρκεια της οποίας, τα επιτεύγματά σου, μιλούν από μόνα τους".

Σχόλια