Από τις 20/12 έχουν μεσολαβήσει πολλές μέρες για ένα Πρωτάθλημα με τον ανταγωνισμό και τη σπουδαιότητα της φετινής Α2.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Όμως, η επιστροφή στη δράση δεν μπορεί να γίνει με καλύτερο τρόπο. Ο ιστορικός Ηρακλής θα υποδεχθεί σε ένα κατάμεστο Ιβανώφειο το αήττητο Περιστέρι. Ο πολύπειρος Νίκος Καραγιάννης, ένας από τους καλύτερους Ελληνες προπονητές, που δεν έχει την προβολή άλλων, θα τεθεί αντιμέτωπος του αγέραστου και ικανότατου Αλεξανδρή.

Μακράν το πιο ωραίο παιχνίδι της φετινής σεζόν και πραγματικά αξίζει τον κόπο η δημόσια τηλεόραση να το δείξει σε απευθείας μετάδοση. Ναι ο Ηρακλής και το Περιστέρι λείπουν κύριοι από την Α1. Σας λένε κάτι τα παρακάτω ονόματα; Ινγκραμ, Τσερτς, Κορωνιός, Διαμαντίδης, Παπαδόπουλος, Γκούροβιτς, Γιάριτς, Κακιούσης, Λότερντεϊλ, ΜακΝτάνιελ, Φορντ, Ζντοβτς, Νόρις και πολλοί άλλοι. «Ματσάρα» λοιπόν στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή να θέλει με κάθε τρόπο την νίκη. Οσους ρωτήσαμε για το Περιστέρι, μας είπαν πως είναι ο ορισμός της ομάδας. Ο Ηρακλής όμως έχει πάθος, εμπειρία, αλλά και καυτή έδρα. «Από το Ιβανώφειο δεν περνάει κανείς» λέει το σύνθημα.

Τα πάντα θα κριθούν στο παρκέ, σε μια μεγάλη αναμέτρηση με άρωμα Basketleague. Με τα υπόλοιπα της κατηγορίας θα ασχοληθούμε σε άλλο blog.Καλή χρονιά με υγεία και καλό μπάσκετ!