Η εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι έφερε τριγμούς στον Ηρακλή με την ομάδα να βρίσκεται πλέον προ σημαντικών εξελίξεων. Το βασικότερο κομμάτι έχει να κάνει με τον προπονητή.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε επεισόδιο μετά από το φινάλε του αγώνα με οπαδούς της ομάδας, ενώ και ο ίδιος με ένα μήνυμά του στη σελίδα του αργά το βράδυ της Κυριακής επιβεβαίωσε πως... υπάρχει θέμα.

Ο επικεφαλής της διοίκησης Θοδωρής Δρακόπουλος, μιλώντας τη Δευτέρα στον Arena FM είπε αναφορικά με το θέμα του προπονητή πως: «υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να συζητήσουμε για να επιλυθούν. Για αυτό θα έχω συνάντηση σήμερα με τον Βαγγέλη τον Αλεξανδρή ώστε να εξετάσουμε τα προβλήματα αυτά και αν υπάρχει λύση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά χρειάζεται να δούμε γιατί η ομάδα αγωνίζεται τόσο άσχημα».

Σενάρια για Χατζηκυριακίδη

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iraklis1908.gr, μια ανάσα από τον Ηρακλή και την επιστροφή του στην ομάδα είναι ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης. Ο έμπειρος τεχνικός είναι προ των πυλών να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, εφόσον λυθεί η συνεργασία με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Τελειώνει ο Μπούμπαλο

Παράλληλα πολύ κοντά στην αποχώρησή του βρίσκεται και ο Μπούμπαλο. Ο Κροάτης θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, το έχει κάνει γνωστό στη διοίκηση ενώ σε αυτό συνηγορεί και η απόκτηση του Γεωργάκη πριν από μερικές εβδομάδες.

Η συνέντευξη του κ. Δρακόπουλου Arena FM

Για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Μέχρι το απόγευμα μετά από συζητήσεις, θα έχουμε αποφασίσει για το μέλλον του Ηρακλή. Αυτό που μας ανησυχεί δεν είναι το βαθμολογικό κομμάτι αλλά το αγωνιστικό. Η απόδοση της ομάδας ήταν πάρα πολύ κακή. Δε μας πείραξε τόσο πολύ η ήττα γιατί βαθμολογικά δεν αλλάζει κάτι, αλλά αγωνιστικά ήμασταν τραγικοί και πρέπει κάτι να γίνει».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι της φιλοσοφίας μου να αλλάζω προπονητές συχνά και για ψύλλου πήδημα, αλλά εδώ υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να συζητήσουμε για να επιλυθούν. Για αυτό θα έχω συνάντηση σήμερα με τον Βαγγέλη τον Αλεξανδρή ώστε να εξετάσουμε τα προβλήματα αυτά και αν υπάρχει λύση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά χρειάζεται να δούμε γιατί η ομάδα αγωνίζεται τόσο άσχημα. Να βρούμε τι φταίει. Μπορεί να είναι το υλικό, δε φταίει πάντα ο προπονητής».

Για την ενότητα της ομάδας: «Δεν υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί η ομάδα. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο σωματείο, οι παίχτες του έχουν την προσωπικότητα τους, τον εγωισμό τους και δε νομίζω πως υφίσταται τέτοιο θέμα».

Για τις φήμες περί πρόσληψης του Χατζηκυριακίδη: «Είναι ένα σενάριο που συζητιέται. Το απόγευμα θα αποφασίσουμε»

Η ανάρτηση του κ. Αλεξανδρή μετά το τέλος του αγώνα