Ο Χολαργός συνέχισε και στη 17η αγωνιστική με εντυπωσιακή νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Παπάγο και παραμένει στο κυνήγι της 2ης θέσης που θα δώσει και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ ανόδου.

Ο Νικόλας Παπανικολάου μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί.

«Από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Στο πρωτάθλημα της Α2 δεν μπορεί να επαναπαυθεί κανένας! Ολοι οι αγώνες κρύβουν παγίδες και όποια ομάδα χαλαρώσει, θα έχει πρόβλημα.

Ο Παπάγος προερχόταν από δύο καλές νίκες, οπότε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο αυξήσαμε την ένταση στην άμυνα και η αλήθεια είναι ότι ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχοι από τα 6.75 μ. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς, καθώς παραμείναμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ολοι στην ομάδα, αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κ. Γιώργο Δρόσο, ο οποίος ξέρουμε ότι πέρασε μία ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα…

Για τον Χολαργό ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα κόντρα σε μία ιστορική ομάδα που πρόσφατα άλλαξε προπονητή και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εμείς, το αντιμετωπίζουμε όπως όλους τους άλλους αγώνες. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και θα πάμε στην Πάτρα για τη νίκη!».