«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Αμύντα θέλουν να ευχαριστήσουν τους φίλους και τις φίλες που γέμισαν το κλειστό μας γυμναστήριο στον Υμηττό, στην κοπή της πίτας για το 2018, παράλληλα με τα μέλη, τα παιδιά των υποδομών, τους αθλητές και αθλήτριες, τους προπονητές και προπονήτριες του Συλλόγου.

Επίσης αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για την παρουσία του Δημάρχου και Αντιδημάρχων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, εκπροσώπων της ΕΣΚΑ και του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης, αλλά και παλαιών αθλητών, προπονητών και παραγόντων της ομάδας μας.Ο ταμίας του Συλλόγου μας Καστρινός Γιώργος άνοιξε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Τσίντζας Ηλίας έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό για τα τμήματα του Συλλόγου. Έπειτα ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης απεύθυνε χαιρετισμό και μαζί με τις ευχές του επισήμανε και την υποστήριξη του Δήμου προς το Σύλλογό μας. Οι αντιδήμαρχοι Αναστασόπουλος Νίκος και Λιούτας Κώστας χαιρέτισαν επίσης τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια τον λόγο είχαν οι Κρούσος Μενέλαος πρώην παίκτης μας και πρόεδρος της Κοινότητας Υμηττού και ο Χρήστος Ζούπας πρώην παίκτης μας και πρώην Δήμαρχος Υμηττού. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τους παρευρισκόντες χαιρέτησαν ο Υμηττιώτης ολυμπιονίκης φίλος της ομάδας μας Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο πρώην παίκτης μας, δημοσιογράφος και βουλευτής Γιάννης Δημαράς.Η φετινή γιορτή μας γύρισε πολλά χρόνια πριν με τις βραβεύσεις παικτών της δεκαετίας του 1970-80 και παλαιών παραγόντων. Ο πρώην παίκτης, προπονητής και νυν πρόεδρος της ομάδας μας Άγγελος Ζούπας μας θύμισε με συγκίνηση ένα μέρος από την ιστορία του Συλλόγου, προλογίζοντας τις ακόλουθες βραβεύσεις :

παλαιοί παίκτες
Μιχελής Γιώργος παίκτης την δεκαετία του 1970-80
Μικρούλης Χρήστος παίκτης την δεκαετία του 1970-80
Μπακόπουλος Σωτήρης παίκτης την δεκαετία του 1970-80
Ρούσσης Αδάμ παίκτης την δεκαετία του 1970-80
Φραγκούλης Βασίλης παίκτης την δεκαετία του 1970-80
Φαλούκας Θανάσης παίκτης την δεκαετία του 1970-80
Κάββουρας Μαρίνος παίκτης την δεκαετία του 1980-90
Κούβελας Νίκος παίκτης την δεκαετία του 1970-80

παλαιοί παράγοντες
Αλατίνης-Γιαννακόπουλος Αλέκος παράγοντας την δεκαετία του 1990-2000
Γρίβας Χρήστος παράγοντας την δεκαετία του 1990-2000
Ζούλος Βρανάς παράγοντας την δεκαετία του 1990-2000
Καραπλής Χρήστος παράγοντας την δεκαετία του 1990-2000
Λογοθέτης Θωμάς παράγοντας την δεκαετία του 1990-2000
Παυλόπουλος Βασίλης παράγοντας την δεκαετία του 1970-80Με ιδιαίτερη συγκίνηση τιμήθηκε και ο εκλειπών Κωνστάντιος Κώστας παλαιός παίκτης και προπονητής της δεκαετίας του 1960-70, μέσω της κόρης του Χριστίνας και της αδελφής του Ελένης.

Τέλος η τύχη χαμογέλασε σε μία νεαρή μας αθλήτρια των υποδομών την Αντονέλα και στον βραβευθέντα Βρανά Ζούλο που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας».

Πηγή: amyntas.gr