Μαχαίρας: «Ο κόουτς δούλεψε πολύ στην ψυχολογία»

Ο Εθνικός θα αγωνιστεί αύριο κόντρα το Ψυχικό (17/2, 17:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και ο Κώστας Μαχαίρας μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Εθνικού, αναφέρθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία των παικτών, αλλά και την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Ο αρχηγός της ομάδας ανέφερε, αρχικά: «Η ψυχολογία μας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη μετά από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες μας. Η συνεργασία μας με τον coach Συμεωνίδη είναι εξαιρετική και αυτό φαίνεται στο παρκέ. Δούλεψε από την πρώτη στιγμή πολύ με το θέμα της ψυχολογίας. Αυτό μας βοήθησε αρκετά για να αλλάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα. Ευελπιστώ πως θα συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος center τόνισε: «Εμείς θα αγωνιστούμε όπως κάθε φορά. Συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στο πλάνο των προπονητών. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Ψυχικό είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει δυνατούς, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες και έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Σχόλια