Τζήμας: «Θέληση και διάθεση μέχρι το τέλος»

Ο Γιάννης Τζήμας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Καρδίτσας, το Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Μαρούσι, με στόχο τη νίκη που θα δώσει βαθμολογική ανάσα στους Θεσσαλούς.

Ο ίδιος μιλώντας για την αναμέτρηση σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα που προέρχεται από νικηφόρο σερί, πιέζει πολύ τον αντίπαλο και χρησιμοποιεί δώδεκα παίκτες. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να δείξουμε διάθεση, αγωνιστική πειθαρχία και να μείνουμε στο πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες μας και αν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Στηρίζουμε πολλά στην παρουσία του κόσμου, περιμένουμε στο γήπεδο τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν και μας δίνουν μεγάλη ώθηση.

Περάσαμε μια πρώτη εβδομάδα προπονήσεων στην ομάδα, είδα μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό από όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία με τον Α.Σ.Καρδίτσας, είναι μια πρόκληση για εμένα. Θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας για να επιτύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Χρειάζεται υπομονή και συνεχής προσπάθεια, όμως πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Σχόλια