Δύσκολη έξοδο έχει ο Αρκαδικός για την 20ή αγωνιστική καθώς φιλοξενείται από την Καρδίτσα σε ένα παιχνίδι με... φόντο τα πλέι άουτ, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Μάριος Δεσποτάκης σχολίασε για την αναμέτρηση πως: Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι όπως βέβαια είναι και όλα όσα έρχονται στην συνέχεια. Στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την νίκη σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Καρδίτσας».

Για το αν ο παράγοντας άγχος πηγαίνει στην πλευρά της Καρδίτσας: «Σίγουρα το άγχος πηγαίνει με την πλευρά του γηπεδούχου. Όπως και για εμάς έτσι και για αυτούς είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Από την πλευρά μας πηγαίνουμε χωρίς άγχος και παράλληλα με μεγάλη ετοιμότητα για την αναμέτρηση και είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την πλευρά του ο Κανέλλος Γαρμής προσέθεσε: «Είναι ένα δύσκολο και πολύ κομβικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε περίπτωση νίκης μας τότε θα έχουμε πάρει ένα μεγάλο αβαντάζ καθώς θα έχουμε κάνει το 2-0 επί της Καρδίτσας και επίσης θα έχουμε ανέβει πιο πολύ στις θέσεις των play out. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη».