Η ήττα του Ερμή στην Καστοριά για την 24η αγωνιστική αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Γρηγόρη Γιασσάρη στον πάγκο της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα ενημέρωσε για την αποχώρησή του, ελπίζοντας πως αυτή η αλλαγή θα είναι προς όφελος του συλλόγου.

Σε πρώτη φάση στη θέση του θα προαχθεί ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Παππάς.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους της ομάδος ότι μετά από πολύ ώριμη σκέψη και με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδος θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης και εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της γιατί το αξίζει και δεν πρέπει να πάει χαμένη η προσπάθεια τόσων ετών, με προεξάρχοντα τον πρόεδρο Θοδωρή Ριζούλη που έχει κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!».

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Ριζούλης με δήλωση του ανέφερε: «Η διοίκηση του Ερμη Αγιας κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας Γρήγορη Γιασαρη και τον ευχαριστεί για την συνεργασία. Με τον Γιασαρη στο τιμόνι ο Ερμής πέτυχε τρεις ανόδους από το ερασιτεχνικό μέχρι την Α2 εθνική που αγωνίζεται σήμερα . Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες σε ότι και αν κάνει στο μέλλον . Χρέη προπονητή θα αναλάβει ο μέχρι προτεινος βοηθός σου κυρίου Γιασαρη , Γιώργος Παππας».