Η Α2 σταδιακά μπαίνει στο τελευταίο της κομμάτι για την φετινή σεζόν και πλέον αυτό που έχει σημασία είναι η διάρκεια, αλλά και οι αποδείξεις.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Ο Ηρακλής φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και πλέον καλείται να αποδείξει πως μπορεί. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία αυτή χρονιά με τον Θόδωρο Δρακόπουλο στο τιμόνι να επιστρέψει στην Α1. Μέχρι τώρα και μάλιστα στα κρίσιμα παιχνίδια δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ελπίδα να φορτσάρει στα πλέι οφ και να σπάσει ακόμη και έδρες.

Το Περιστέρι πλέον παίζει να ανέβει αήττητο, ενώ ο Χολαργός θα παίξει μέχρι τέλους για την άνοδο. Εχει τον Στέργιο Κουφό στον πάγκο του και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα προπονητικά σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές. Στη μάχη φαίνεται να μπαίνει και ο Απόλλων Πάτρας. Αυτές οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο. Στο τέλος θα ξυρίσουν τον γαμπρό και τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ.

Η κανονική διάρκεια τελειώνει 28/4 και όλοι αντιλαμβάνονται πως τα πλέι οφ θα έιναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Η Καστοριά πάντως δείχνει να έχει σοβαρές πιθανότητες για την 5η θέση.