Ο Εθνικός ρίχνεται αύριο (16/5, 19.00) στη μάχη των Play Off, στο Κλειστό του Χολαργού. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τους παίκτες του Στέργιου Κουφού, οι οποίοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1.

Ο Ράιτ Λάανε μίλησε στην επίσημη σελίδα του Εθνικού για την ψυχολογία της ομάδας και τον τροπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τα Play Off.

Ο Λάανε τόνισε, αρχικά: «Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε αυτοπεποίθηση για τη σειρά με τον Χολαργό, καθώς στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ. Και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».

Ο διεθνής με την Εθνική Εσθονίας συμπλήρωσε, επίσης, «Οι σειρές των Play Off διαφέρουν από την κανονική σεζόν και δεν μπορούμε να κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε πολύ καλή χημεία και ενέργεια μεταξύ μας και έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας».