Κουφός: «Προίκα μας ότι έχουμε πετύχει»

Η δεύτερη θέση που κατέκτησε ο Χολαργός στην κανονική περίοδο, του δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και πλέον η ομάδα του Στέργιου Κουφού καλείται να το αξιοποιήσει!

Οι «μπλε», με τον Νίκο Κόκκαλη να είναι αμφίβολος, υποδέχονται την Τετάρτη (16/5, 7μμ) τον Εθνικό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, με τον Στέργιο Κουφό να καλέι τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό...

«Όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλα κρύβουν παγίδες. Εμείς, αύριο, αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας κάποια προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών μας (Παπανικολάου, Μπελ, Τσάμης, Κόκκαλης, Κομποδιέτας), που μας ταλαιπώρησαν μέσα στη σεζόν και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την ομάδα μας, για ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα! Για μας έχει μεγάλη αξία η εικόνα που βγάλαμε στο παρκέ αυτή τη σεζόν. Οι φίλαθλοί μας να απολαύσουν αυτό που έχουμε καταφέρει έως τώρα.

Ανεξαρτήτως έκβασης της σειράς με τον Εθνικό ή και της επόμενης σειράς αν προχωρήσουμε στα πλέι οφ, στόχος μας είναι να παραμείνουμε οικογένεια, όπως ξεκινήσαμε τη χρονιά, έχοντας ως προίκα ότι έχουμε πετύχει», σχολίασε.

Σχόλια