Τη δική τους απάντηση στην κίνηση του Απόλλωνα Πάτρας, να καταθέσει ένσταση κατά της νομιμότητας της συμμετοχής του Χολαργού στο πρωτάθλημα (δείτε εδώ), έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας των βορείων προαστίων.


Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Γιώργος Δρόσος με επίσημη δήλωσή του απαντά στον ομόλογό του στης ομάδα της Πάτρας, Νίκο Καραπάνο, ενώ αναφέρει και το όνομα του Τάκη Τσαγκρώνη. Και αυτό δε γίνεται τυχαία, καθώς η ΕΟΚ -στην οποία γενικό γραμματέας είναι ο κ. Τσαγκρώνης- για δεύτερη σεζόν φέτος δεν προέβαλε κάποιο πρόβλημα στη συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα.

Από την περυσινή δηλαδή συγχώνευση του ΚΟ Χολαργού με την ΑΕ Λιβαδειάς, απ' όπου και προέκυψε η ΑΕ Χολαργού, η ομάδα αγωνίζεται κανονικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά ο κ. Δρόσος αναφέρει: «Αντιλαμβάνομαι κ. Καραπάνο ότι δεν θεωρείται αρκετό το 3-0 εντός παρκέ και από ότι βλέπω, «τρώγεστε» να υποστείτε και 4η ήττα εκτός γηπέδου, αυτή τη φορά!

Περίμενα ότι θα σας είχε προστατέψει ο συντοπίτης σας, κ. Τσαγκρώνης, για να αποφύγετε τις ανοησίες που μόνο εκθέτουν τον ιστορικό σας σύλλογο. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2. Ευτυχώς για εσάς, ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ θα αγωνίζεται στην Basket League!».

Πηγή: Sportime.gr