Ο Απόλλων Πάτρας αντιμετωπίζει τον Ηρακλή αύριο στις 7 μ.μ. στο Ιβανώφειο, στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ.

Πηγή: westbasket.gr

Η σειρά βρίσκεται στο 2-0 υπέρ του Απόλλωνα και ενδεχόμενη νίκη θα του δώσει την πρόκριση στον άτυπο τελικό των πλέι οφ, με φόντο την άνοδο, ενώ στο δυσμενές σενάριο της ήττας θα αναμετρηθούν το Σάββατο στις 5 μ.μ. στην Περιβόλα. 

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τους εξής: Ερμείδης, Άκερ , Ματαλών , Μαστρογιαννόπουλος , Αποστολίδης , Τσιάρας , Παπαβασιλόπουλος , Κιτσούλης, Κασπίρης, Κουρέπης, Γόντικας , Χείλαρης.

Για το αυριανό παιχνίδι ζητήσαμε ένα σχόλιο από τον νέο προπονητή της ομάδας Κώστα Δελέγκο για το παιχνίδι και για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος και μας είπε τα εξής: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος για εμένα! Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και γεμάτο ρόστερ! Εμείς πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Πάμε για την νίκη στην Θεσσαλονίκη. Εύχομαι και ελπίζω να τα καταφέρουμε!
Σίγουρα είναι μεγάλη η ευθύνη να είσαι πρώτος προπονητής σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Απόλλωνας και μάλιστα σε μια διαδικασία play offs ανόδου στην Α1 .Σημασία αυτήν την στιγμή όμως δεν έχουν τα πρόσωπα,αλλά το καλό της ομάδας!»