Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Bloggers - Παρθενάκης: Kύριοι, αποτύχαμε!

Η Α2 για τη δεύτερη θέση έχει μπει στην τελική της ευθεία και ήρθε η ώρα να καταγράψουμε την πραγματικότητα με πιο απτά δεδομένα.

Το Περιστέρι ήταν η ομάδα μοντέλο της φετινής σεζόν και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για τις ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Αντίθετα, ο Ηρακλής των τελευταίων δύο ετών αποτελεί αντιπαράδειγμα. 

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης 

Εκλάμψεις, επιλογές ρόστερ χωρίς συνέχεια και ξεκάθαρα κακή προεργασία. Το απόλυτο πλεονέκτημα που είχε ο Ηρακλής και τις δυο χρονιές πετάχτηκε στον «κάλαθο των αχρήστων». Οικονομική επάρκεια, διοικητική ανεπάρκεια. Αγωνιστικά, για να μην τα ισοπεδώσουμε όλα, Αλεξανδρής και Χατζηκυριακίδης έκαναν το καλύτερο, αλλά έχουν και ευθύνη. Και φυσικά οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Και επειδή όλοι έλεγαν πως ήταν ένα ματς στην Πάτρα και να κέρδιζε ο Ηρακλής κανείς δε θα εγγυόταν πως ο ιστορικός σύλλογος θα έκανε το αυτονόητο. Πολλές διακυμάνσεις. Μακάρι να μείνει ο Θόδωρος Δρακόπουλος και να κάνει σωστή στελέχωση από το… μηδέν, γιατί είναι κρίμα να μην είναι ο Ηρακλής στην Basketleague! Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων Πάτρας με τον Χολαργό η Εθνικό θα παλέψουν δίκαια για τη δεύτερη θέση, αλλά τα πάντα θα κριθούν στο παρκέ.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ηρακλής δεν μπορεί να παίξει ως επιλαχών του χρόνου! Η διάρκεια και η σταθερότητα είναι τα συστατικά που δίνουν την επιτυχία στο τέλος. Ξεκάθαρα! Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν θα αναφερθούμε στη σύνθεση της κατηγορίας για την περίοδο 18-19!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains