Δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του Γιάννη Γιαννόπουλου στον Δούκα, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν, στη Β΄Εθνική πλέον.

Ο Νάσος Χούμπαυλης που τελείωσε τη χρονιά στην Ελευσίνα, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία τοθ ΑΣΕΔ και επιστρέφει στην ομάδα της οποία τη φανέλα είχε φορέσει και ως παίκτης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νάσο Χούμπαυλη.

Ο 44χρονος τεχνικός αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με την συμφωνία να ολοκληρώνεται πριν λίγες ώρες και τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που ήρθα σε μια ομάδα όπου έχει συγκεκριμένους στόχους και ξέρει πώς να τους υλοποιήσει. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να αξιοποιήσουμε ταλέντα και παιδιά σε νεαρή ηλικία. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ως προπονητής στον Δούκα, μιας και στο παρελθόν έχω διατελέσει και παίκτης.

Έχω μάθει στη ζωή μου να πηγαίνω σε ομάδες που με θέλουν πραγματικά και ο ΑΣΕ Δούκα το απέδειξε από την πρώτη στιγμή. Με σωστό προγραμματισμό, αρκετή δουλειά και πολλά χαμόγελα θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή…»

Η διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Νάσο στην οικογένεια του ΑΣΕΔ!».