Στροφή στα δικά της παιδιά η Καστοριά

Oμόφωνα και δια βοής εγκρίθηκε ο ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Καστοριάς.

Σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1.Παρουσιάστηκε αναλυτικός απολογισμός της δράσης του Σωματείου σε όλα τα τμήματα, με έμφαση στην πετυχημένη πορεία της ανδρικής ομάδας στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και την πικρία για την απώλεια της εισόδου της ομάδας στα Play off. Ακολούθησε συζήτηση μελών του συλλόγου, εκφράζοντας την άποψή τους αλλά και θέτοντας ταυτόχρονα κάποιες προτάσεις και προβληματισμούς. Επίσης, τέθηκε το θέμα του νέου γηπέδου, οι διαδικασίες του οποίου, δυστυχώς, καθυστερούν, καθώς και η τοποθέτηση νέου τάπητα στο κλειστό γυμναστήριο για την προσεχή σεζόν.

2. Παρουσιάστηκε η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για τα οικονομικά πεπραγμένα της απελθούσας Διοίκησης.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Μάκης Δίτσιος, ο οποίος, αφού αναφέρθηκε γενικά στην πορεία της ανδρικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, εκφράζοντας την μεγάλη του πικρία για την μη είσοδο στα Play off, έκανε λόγο για την πολύ καλή πορεία των υπόλοιπων τμημάτων, καθώς και της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες.

Όσον αφορά τώρα τον σχεδιασμό, τους στόχους και το ρόστερ της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2, τόνισε ότι «αυτό θα καθυστερήσει, γιατί η ομάδα θέλει να δώσει την ευκαιρία και σε Καστοριανά παιδιά που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες της Ελλάδος και διαθέτουν ταλέντο, να επιστρέψουν στον σύλλογο, μιας και στόχος μας είναι, πλέον, ο σύλλογος να αποτελείται κυρίως από παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες του». Αναγνώρισε επίσης ότι «η διοίκηση πέρα από το γεγονός ότι έχει πετύχει με το έργο της, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, έκανε και λάθη. Είμαστε, εδώ να βάλουμε τον σύλλογο σε νέες βάσεις και να χτίσουμε μια Καστοριά, που θα απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από δικά της παιδιά».

Οι αθλητές αυτοί, που σήμερα αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, λίγο πολύ είναι γνωστοί και η νέα διοίκηση τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να δει τις προθέσεις τους και κατόπιν να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για το νέο ρόστερ της ομάδας, το οποίο πάντως θα είναι ανανεωμένο.

Στη συνέχεια εκλέχτηκε δια βοής το νέο 9μελές Δ/Σ το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και απαρτίζεται από τους :

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δίτσιος Ναούμ

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λαγγιώτης Αναστάσιος

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζήλλας Νικόλαος

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Θυμιόπουλος Παναγιώτης

ΤΑΜΙΑΣ: Κώτσης Ιωάννης

ΜΕΛΗ: Στεφανής Χρήστος, Παπαδημητρίου Βασίλης, Καλαϊντζίδης Μωυσής, Μπασακύρος Κώστας

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Καλόγηρος Παναγιώτης, Ντόντης Ναούμ

Πηγή: sentranews.gr

Σχόλια