ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ξαναγίνεται το Καρδίτσα-Καστοριά!

Αναταραχή φέρνει η (γνωστή όμως εδώ και καιρό) απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΚΕΔ στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, το οποίο ολοκληρώνεται με την 30η αγωνιστική το Σάββατο (5/5), αλλά θα παραταθεί για μερικές ημέρες, μαζί και η αγωνία για το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στα πλέι οφς και πλέι άουτ.

Συγκεκριμένα, η Καστοριά είχε επικρατήσει στις 16/12/2017 της Καρδίτσας με 67-66, χάρη σε ένα γκολ-φάουλ του Κακλαμάνου στα 2,7” πριν το τέλος, με τους διαιτητές να κατοχυρώνουν το καλάθι, υποστηρίζοντας ότι ο αμυντικός είχε κουνήσει το διχτάκι, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας. Οι Θεσσαλοί κατέθεσαν ένσταση στις 18/12, και πλέον δικαιώθηκαν, με το παιχνίδι να λαμβάνει τόπο την Τετάρτη 9/5/2018 (17:00).

Αυτό σημαίνει πως η Καστοριά για να μπορέσει να πάρει την πέμπτη θέση και να μπει στα πλέι οφς, θα πρέπει αρχικά να κερδίσει στο Ψυχικό και στη συνέχεια να πράξει το ίδιο και με την Καρδίτσα, με προϋπόθεση την ήττα του Εθνικού από τον Απόλλωνα. Η Καρδίτσα θέλει δική της νίκη στο Δαΐς, και ανεξάρτητα από τι θα κάνει το Ψυχικό, θα έχει την ευκαιρία με 2/2 να ξεφύγει από τα πλέι αουτ.

Πηγή: BasketPlus.gr

Σχόλια