Η σεζόν για την Α2 έφτασε στο τέλος της. Το Περιστέρι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, ο Χολαργός ο κερδισμένος της 2ης θέσης (αρνητική εντύπωση η μη παραμονή του Κουφού) και πλέον ψάχνουμε να συνθέσουμε το παζλ της επόμενης χρονιάς.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Ο Ηρακλής αν θέλει να είναι μέσα στις ομάδες που θα μπει από νωρίς στη μάχη της πρωτιάς, θέλει δυνατό και νεανικό ρόστερ. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η θέληση του Δρακόπουλου να χτίσει πάνω σε στέρεα θεμέλια. Θα φανεί.Από εκεί και πέρα ο Ιωνικός Νίκαιας φαίνεται να μπαίνει δυνατά στο κόλπο και οι υποβιβασμένοι Τρίκαλα και Κόροιβος δε φαίνονται ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο του χρόνου. Καστοριά, Εθνικός και Απόλλωνας Πάτρας θα είναι μέσα στο κόλπο, υγεία βγάζουν Καβάλα και Χαρίλαος Τρικούπης. Πολλά τα ερωτηματικά, πολύ νωρίς ακόμα για οτιδήποτε.

Αν μπορέσει και η ΕΟΚ να βρει τηλεοπτική στέγη από την αρχή της χρονιάς , τότε αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Και φυσικά δώστε χρόνο στους νέους Ελληνες παίκτες. Αν δεν αποτελέσει η Α2 προθάλαμο για τις νεαρές ηλικίες, ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος της; Δε φτάνει το ταλέντο και το DNA του 1987. Ο χρόνος συμμετοχής και το παιχνίδι σε ωριμάζει. Αυτά τα λίγα προς το παρόν, θα επανέλθουμε…