Τις επόμενες κινήσεις τους μελετούν στην Καβάλα μετά από την επιστροφή της ομάδας στην Α2. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σελίδα "Η μπάλα στην Κερκίδα" στο στόχαστρο βρίσκονται ήδη τέσσερις παίκτες.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως, μεταγραφικός πυρετός στην Καβάλα B.C. με τα πρώτα ονόματα να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους.

Ο Σωκράτης Γκέλιος (23 χρ. F, 2,00) που πέρσι αγωνίστηκε για την Ασπίδα Ξάνθης η οποία τελικά υποβιβάστηκε παρ όλα αυτά ο Σωκράτης ήταν πρώτος σκόρερ. Ο δεύτερος παλιός γνώριμος είναι ο Γιάννης Σταμπουλής (26χρ. F, 2,02) που πέρσι αγωνιζόταν στο Ηράκλειο. Ο τρίτος της παρέας είναι ο διεθνής με τις ομάδες Εφήβων,Παίδων και Παμπαίδων Διογένης Γοργόνης (19χρ, G, 1,92) που πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του νότου της Β εθνικής με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, και τέλος ο Πέτρος Γρίψιος (26χρ. F, 2,00) για τον οποίο έχει αναφερθεί και ο πρόεδρος της Καβάλα B.C. λέγοντας ότι θα κάνει μια πρόταση στον πρόεδρο των Ικάρων για τον Γρίψιο και έναν ακόμα παίκτη τον οποίο δεν αποκάλυψε.