Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 23χρονο Λιθουανό, Εντβίνας Σέσκους (1.96), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Βιτάουτας.

Ο Σέσκους υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Γηραιό». Με τη φανέλα της Βιτάουτας μέτρησε 10.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ.

Εχει αποτελέσει μέλος όλων των μικρών κλιμακίων της Εθνικής Λιθουανίας.

Η ανακοίνωση σημειώνει: Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον διεθνή με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Λιθουανίας, ΕΝΤΒΙΝΑΣ ΣΕΣΚΟΥΣ. Ο αθλητής είναι γεννημένος το 1995 και έχει ύψος 1.96 και φέτος αγωνίστηκε στη Λιθουανική ομάδα Βιτάουτας Πριενάι, της LKL (Α1) και της Βαλτικής Λίγκας (BBL), ενώ καλύπτει τις θέσεις 2-3.

Ο αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ένα έτος και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Αυγούστου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της από την πρώτη μέρα. Φέτος είχε 10.8 πόντους μέσο όρο, 3.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Ιταλική Ουμάνα Βενέτσια, στην Α1, αλλά συνέχισε στην Εσθονική Πάρνου, όπου είχε 15,3 πόντους μ.ο., 4.9 ρ.μ.ο., 2.9 α.μ.ο..

Μέλος όλων των Εθνικών Ομάδων της Λιθουανίας ως τώρα, ο Σέσκους συμμετείχε και πέρσι το καλοκαίρι με τη Εθνική ομάδα "Β" της Λιθουανίας στο διεθνές τουρνουά "William Jones" της FIBA, που έγινε στην Ταιβάν, όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο».