Έπειτα από μία σεζόν στην Basket League με τον Φάρο, ο Δημήτρης Χατζηκυριακίδης επιστρέφει στην Α2 αυτή τη φορά για λογαριασμό του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου.

"Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Χατζηκυριακίδη για τον επόμενο 1 χρόνο.

O αθλητής έχει ύψος 1.92, αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και είναι γεννημένος στις 31/10/1998. Κατά τη περσινή αγωνιστική περίοδο (2017-2018) ο Δημήτρης αγωνίστηκε στη Stoiximan basket league με τη φανέλα του Γ.Σ.Λ Φάρος. Την σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στους Μαχητές Δόξας Πεύκων στην Α2 Εθνική κατηγορία όπου σε 33 αγώνες είχε μ.ό. 9.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.1 ασσίστ. Επίσης έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελλάδας κάτω των 16 ετών το 2014, με συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λετονίας, και με την Εθνική κάτω των 18 ετών το 2016, έχοντας συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Σαμψούντα της Τουρκίας”.

Καλωσορίζουμε το Δημήτρη Χατζηκυριακίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει μια καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας ο Δημήτρης δήλωσε τα εξής:

<<«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ειμαι μέλος της ομάδας του Χαριλάου Τρικούπη. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του κοουτς και της διοίκησης της ομάδας. Εύχομαι όλοι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομαδα.>>", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.