Δύο ακόμα προσθήκες στην Καστοριά που σταδιακά σχηματίζει το ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη συμφώνησε με έναν από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της περυσινής σεζόν. Τον Πέτρο Μελισσαράτο που ως παίκτης του Παπάγου διεκδίκησε τον τίτλο του καλύτερου σέντερ της χρονιάς.

Παράλληλα επέστρεψε στην ομάδα μετά από μία σεζόν στην Πάτρα για λογαριασμό του Γλαύκου και ο 21χρονος γκαρντ Θάνος Χονδρογιάννης.

Η ανακοίνωση για τον Μελισσαράτο: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, ο Α.Σ. Καστοριάς απέκτησε τον καλαθοσφαιριστή Πέτρο Μελισσαράτο, 25 χρόνων με ύψος 2.05, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Σ. Παπάγου. Η οικογένεια του Α.Σ Καστοριάς τον καλωσορίζει στην πόλη της Καστοριάς και στην ομάδα».

Η ανακοίνωση για τον Χονδρογιάννη: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο 21χρονος γκαρντ Θάνος Χονδρογιάννης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Γλαύκο Πάτρας, επιστρέφει στην ομάδα της Καστοριάς. Γεννημένος το 1997 με ύψος 1,97 ξεκίνησε από την Κέρκυρα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, στην Καστοριά και στον Γλαύκο Πατρών. Η οικογένεια του Α.Σ Καστοριάς τον καλωσορίζει στην πόλη της Καστοριάς και στην ομάδα».