Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Photostory: Η επίσημη «πρώτη» του Ιωνικού

Παρουσία άνω των 300 φίλων και οπαδών της Ομάδας καθώς και του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» - ανοικτή προπόνηση του Ιωνικού Νικαίας στον Πλάτωνα.

Από τα μεγάφωνα του κλειστού έγινε το καλωσόρισμα στους φίλους του Ιωνικού που έδωσαν βροντερό παρών στην «πρώτη». Ακολούθησε η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας και του τεχνικού team ενώ εκ μέρους της διοίκησης το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Τσάπας όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και δεσμεύθηκε για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Μετά την παρουσίαση, η προπόνηση ξεκίνησε με κάποια σουτ για ξεμούδιασμα και ακολούθησε οικογενειακό διπλό με τις πεντάδες να αλλάζουν ανά δεκάλεπτο. Έτσι ο κόσμος μπόρεσε να πάρει μια μικρή «γεύση» του τι θα ακολουθήσει το προσεχές διάστημα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε μεταξύ συνθημάτων και καπνογόνων από τους RANGERS, δηλώνοντας έμπρακτα ότι και φέτος θα αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της Ομάδας.

Τέλος, συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με τη ζήτηση ήδη να είναι μεγάλη και τα σημεία διάθεσης να είναι όπως έχει λεχθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση, το γραφείο του Ιωνικού (εντός του Πλάτωνα) ενώ για τους οργανωμένους φίλους της Ομάδας, εισιτήρια διαρκείας υπάρχουν και στο σύνδεσμο που στεγάζεται στο γήπεδο της Νεάπολης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains